Ons laatste werk

 1. Space X Kitecrew

  Recipe for epic content: - Fearless young guns - Cameraman with no regards for his equipement - one big storm

 2. MORRIS COCKTAILS

  Voor restaurant Morris hebben we een serie aan cocktail video's mogen maken.

 3. The Fish; B.R.A.S.C.O X Gliding Dutchman

  Buffel Producties heeft het productie proces vastgelegd van een local shaper, voor een local surfshop.

 4. BMW GS RALLY

  Wanneer passies samenkomen! Samen met de trophy rijders is deze video tot stand gekomen voor BMW Nederland.

 5. KWF Kankerfonds, de verhalenboom

  Voor KWF hebben wij een serie van prachtige video's mogen maken. Binnen de video's wordt een bijzonder verhaal over een dierbare verteld door iemand die hen lief heeft. In deze video vertelt Steve over zijn vader René die al langdurig ziek is. Hij verteld over de onzekerheid die de familie heeft, maar ook over de positieve en krachtige houding van zijn vader.

 6. Zenner

  Voor Zenner hebben wij een serie van how-to en tutorial video's gemaakt. Het doel van de video's is om de kijker te inspireren en activeren op het gebied van haarstyling. De nadruk ligt op het kapsel, wel is er te zien welke producten er zijn gebruikt zodat de kijker het specifieke hairpiece zelf na kan maken. Deze content is grotendeels Hygiene content, er wordt door de kijkers zelf gezocht op de video's. De nieuwe video's hebben het Youtube kanaal een boost gegeven.

 7. Sleep.AI

  De Sleep AI video is gemaakt met als doel om de kijker te overtuigen en te informeren van de werking van het product. In dit geval werd de video ingezet als kickstarterscampagne, waar mede dankzij de video hij zijn gestelde doel heeft binnen gehaald.